Yine Bir Site, Yeni Bir Site

Yenilenen sitemle karşınızdayım ((: Başta ben olmak üzere hepinize hayırlı uğurlu olması ümidiyle.. Eski siteye şöyle bir göz gezdirdimde, baya duygulandım yaşlanmışız, yaşlanmışsınız, yaşlanmışlar vay be.. 2.5 - 3 yıl olmuş o siteyi yapalı yani, ASP ile kodlayalı. O script bir süre sonra rodosweb'in maksimum güvenlikli suncusu yüzünden çalınmış ben de firmamı değiştirip Asp.NET ile tekrar programlamıştım siteyi. Hey gidi heyy.. Geçen 2.5 - 3 yılda değiştim, elimden geldiğince geliştim, yenilenmeye çalıştım ve sonuç olarak yeniden yeni bir arayüzle, daha gelişmiş bir sistemle karşınızdayım. Bu arada eski siteyi o kadar yâd etmişken, o zaman yazdığım hayırlı olsun yazısını da ekleyeyim.

“Nerdeyse bir yıl önce kayıt ettirip, bu zamana kadar boş beklettiğim domainime sonunda bir site yapmak nasip oldu.. Şimdilik test yayını, aklıma geldikce ıvır zıvır şeylerini de hallederim, bakalım zaman ne gösterecek.. Aslında her nekadar siteyi açmış olsamda niye açtım, ne zaman nasıl ilgileneceğim ve benzeri sorular hakkında en ufak bir fikrim yok ((: Dünyevi ve Manevi yapılacak onca işin arasında bilmiyorum ne olacak.. Hayırlısı bakalım.. Vatana millete cümlemize hayırlı olması ümidi ile.. Esen kalın her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsanız..”

Unutmadan; o zamanlar, siteyi niye açtım, neden açtım hiç bir fikrim yokmuş. Artık var.. Özellikle C# ve Asp.NET kategorileri başta olmak üzere siteyle daha fazla ilgileneceğim.

Sosyal Ağlarda Paylaşın

Share on Tumblr

Facebook Yorumları


Yorumlar (5)

  • selim Yanıtla

    siteni çok yakından takip ediyorum, monitör gözlerimi bozdu. zuhaha hacı güzel şeyler paylaş, ihmal etme bizi yaa :(

    12/18/2010 00:01:40
  • Ender Tunç Yanıtla

    wardom diye bir site var bilirsin büyük ihtimalle...Bence oraya ücretli üye ol ucuz zaten...1stClass üyelik diye bir sistem var...ÖZel kaynaklar codlar vs...Baya bir hack arşivleri var...İşi bilen adamda çok yardımcı olurlar... :)

    12/18/2010 18:04:20
  • B-Rk Yanıtla

    Eyvallah Ender.. Biliyorum wardom'u ama gerek yok ya google ve yabancı forumlar fln varken para verilmez :D. Zaten şuan bu satırları şifresi kırılmış bir wireless üzerinden yazıyorum (:

    12/18/2010 18:08:58
  • Ender Tunç Yanıtla

    Congratulations...Mission Complete demek :) Bende şu öss de güzel bir bilgisyar mühendisliği kazanırsam bu tür şeyler yapacağım...Yani inşallah :) Hadi kolay gele :)

    12/18/2010 21:00:49
  • B-Rk Yanıtla

    Wireless olayını gözünde büyütme ya, 3-4 komutla 10-15dk uğraşıp sonuç elde edebilirsin linux üzerinde.. Ama inş. dediğin gibi bilgisayar mühendisliği kazanırsın ve yazılım konusunda kendini geliştirirsin. Zaten o zaman sistemlerdeki zayıflıklar hakkında da mantık yürütebilmeye başlarsın..

    12/18/2010 21:20:46

Yorum Yapın