B-Rk.Com ve MVC vol2

Yaklaşık 4 ay kadar önce yazmışım "B-Rk.Com ve MVC" başlıklı yazımı. O zamandan beri zaman zaman şeytan dütrüyormuş beni siteyi baştan kodlamalısın, yönetim panelini baştan yapmalısın falan diyerekten. O dürtüşlerin bu kadar kısa sürede etki edeceğini pek zannetmiyordum açıkcası ama etti.. İyi de etti.. O kadar işimin gücümün arasında vakit bulabilip veritabanını baştan yapıp eski verileri mümkün olduğunca aktarıp sonra siteyi MVC 4 ve Entity Framework kullanarak programlayabildim.  

Tam yönetim paneline başlamıştım ki sağolsun sevgili dostum Selim, başıma ekstra iş çıkartarak yeni bir panel tasarımı kullanmam yönünde söylemlerde bulunmaya başladı, bakmayın böyle yazdığıma o da çok iyi etti. Biraz uğraştırdı ama jQuerydi, Ajaxtı şuydu buydu derken çok daha kullanıcı dostu bir yönetim paneline sahip olmuş oldum artık sonraki projelerde sürekli bunu kullanırım. 

Sonuç olarak 4ay sonra da olsa yeni altyapısıyla B-Rk.Com hayırlı uğurlu olsun. Bunun şerefine Mvc, Linq, Wpf v.s. başlıklarında küçük küçük derler falan yayınlamaya başlayacağım inşaallah bir terslik çıkmazsa..

Sosyal Ağlarda Paylaşın

Share on Tumblr

Facebook Yorumları


Yorumlar (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın