Gitmem Gerek Bu Şehirden

Nerede  o kolay etkilenmeyen, gülüp geçen, kafasına hiçbir şeyi takmayan güçlü Burak.. Artık kendimi rahatlatamamaya başladım… Yaşananlardan zevk alamama ve sürekli bir uyuma isteğidir aldı başını gidiyor. Depresyon dedikleri hal bu olsa gerek(: Dizi izliyorum yok, gitar çalıyorum yok, çıkıp dolaşıyorum yok, onunla bununla geyik yapıyorum yok… En çok güldüğüm, mutlu göründüğüm anlarda bile içten içe sıkılıyorum sanırım herşeyden..

Bazen öyle bir hal alıyor ki herşey, neye üzüldüm veya ne sebeple kötü hissediyorum kendimi, onu bile bilmiyorum, sadece hissediyorum… Aslında düşününce kendimden ve değer yargılarımdan çok uzaklaşmışım, belki o unuttuğum şeyler olmasa herzaman ki gibi kendimi çok kolay bir şekilde içinde bulunduğum dengesiz ruh hallerinden çıkartabilirdim…

Her neyse an içinde olan bir şeyin olmaması, olmayan bir şeyin de olması gibi bir seçenek olmadığından ötürüdür ki “hayırlısı..” diyor ve geçiyoruz. Bu yazı da her zamanki amaçsız yazılarımdan bir tanesiydi (: okuyan herkesi kutluyorum(: Ve yazıyımı da Düş Sokağı Sakinleri’nin o güzel şarkısı “Gayret Et Güzelim” ile bitiriyorum, neden bu şarkı ile bitiriyorum, herşeyden veya bu şehirden uzaklaşma isteğimi yansıtıyor olsa gerek (: İyi seyirler, dinlemeler bla bla..


Not: Koca YouTube'da doğru düzgün bir video bulamamanın yaşattığı şaşkınlık içerisinde bu videoyu paylaşıyorum (:

Sosyal Ağlarda Paylaşın

Share on Tumblr

Facebook Yorumları


Yorumlar (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın