Güzel Bir Gün

Şehirler midir güzel olan? Yoksa içinde yaşananlar mıdır şehirleri güzel kılan? Belki de biraz ondan, biraz bundan smile.

Neredeyse bir ay olacak, uzun sayılabilecek bir süredir Tokat’tayım ve bir hayli mutluyum da smile. Aslında içe dönük, kapalı bir insanım ben. Mümkün olduğunca az açıyorum kendimi ve mümkün olduğunca az şey paylaşıyorum dışarıyla. Hal böyle olunca da yalnızlığı seviyor insan(bknz. Koşullu yalnızlık).

Ama bugün dostlarla geçen güzel günün ardından eve gelip yoga yaparken türlü düşüncelere daldım smile

Sevdiğimiz insanlarla beraber vakit geçirebilmemiz, bir şeyler yapabilmemiz, beraber eğlenebilmemiz, gülebilmemiz, ağlayabilmemiz v.s. gerçekten değeri bilinmesi gereken, çok güzel ve büyük bir nimet smile.

Dalaman’a yerleştiğimden beri Gıjgıj dağına bisikletle çıkıp, orada ateş yakıp, sucuk ekmeğimizi yiyip sonra da dağdan aşağı bisikletle inmeyi çok özlemiştim. Bugün bisikletle olmasa da toplanıp yine bisikletle gittiğimiz mekanımıza gittik ve karnımızı doyurduk. Ali her zamanki gibi gitar çaldı, biz söyledik, saçma sapan dans ettik, gerzek gerzek fotoğraflar çektik (Power Rangers fotoğrafımızı bir ayrı seviyorum zaten), bayrak direğinin yanına gidip bağıra bağıra istiklal marşı okuduk, gerzek fotoğraf furyasını sürdürdük ve sabriyle didişerek eve döndük smile. Sonuç olarak; bol oksijenli, gülücüklü, mutlu ve huzurlu bir gündü, iyi ki yaşanmış ve bu günü ve o mekanı daha anlamlı kılmış.

Ali, Sabri, Merve ve Alperen iyi ki varsınız smile, minnettarım hayatımda olduğunuz için. Gerçi siz bu satırları okumayacaksınız ama zaten bu satırlar; daldığım türlü düşüncelerin metinsel dışavurumu olduğu için, okumanız çok da önemli değil gibi smile.

Power Rangers

Power Rangers

Power Rangers

Power Rangers

Gıjgıj Öz Çekimi

Gıjgıj Öz Çekimi

Sosyal Ağlarda Paylaşın

Share on Tumblr

Facebook Yorumları


Yorumlar (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın