Yeni Başlangıçlar

Dün yaklaşık 9 saat süren bir araba yolculuğu sonrası Tokat’a geldim. Özlemişim de sanırım. Evimizin bulunduğu mahalleyi özlememişim bu bir gerçek, evi de özlememişim.

Nasıl bir çelişki oldu değil mi? Özlemişim de sanırım dedikten sonra, şunu da özlememişim, bunu da özlememişim demek smile.

Aslında özlediğim Tokat mı? Bundan da çok emin değilim.

Her ne kadar henüz hiçbirini görmemiş olsam da özlediğim aslında içindeki insanlar, sevdiklerim, arkadaşlarım, ailem. Gerçi bunlara ek olarak, orada burada yaşadığım olayların oluşturduğu anılar ve onların etkileri de özleme sebebi

3 – 3,5 ay sonra yeniden Tokat’ta uyanmak garip geldi açıkçası smile. Dalaman’a ve oradaki düzenime ne kadar alıştığımı daha iyi anlamamı sağladı. Aslında bu satırları yazıyor olmam da oradaki düzenimi burada bulamayışımın bir sonucu smile.

Sabah erkenden uyanıp, biraz haberlere bakıp, yeşil çayımı yudumlarken bir veya yarım bölüm dizi izleyip sonra yogaya başlayamadım mesela bugün. Gerçi biraz önce halının üzerinde biraz debelendim ama yoga matı olmadan yoga yapmak sıkıntılı olabiliyor. En azından kaymayan bir zemin şart smile (Dün yoga matını getirmeyi unutmayacaktım! Neyse… Yarın bu sorunu da çözmüş olacağım.).

Bugün güneş tutulması varmış. Aynı zamanda yeni ay.

Biliyoruz ki yeni ay; eskiyi ve eski alışkanlıkları bırakıp, yeni başlangıçlar yapmak, yeni girişimlerde bulunmak, kısacası yenilikler için çok iyi bir zaman. Her şeyin bir hayli yolunda gideceği, kolaylaşacağı bir dönem.

Şimdi tabi nasıl geldi konu buraya smile

Uzunca bir süredir bir şeyler bekliyorum. Beklediğim şey nedir tam olarak bilmiyorum. Ama biliyorum ki bir şeyler olacak.

Bu zamana kadar yaşamımı sürdürdüğüm düzen, bir anda hızlı ve güzel bir şekilde değişmeye başlayacak.

Bir takım şeyler hayatımdan çıkacak ve yerlerine daha mutlu olacağım şeyler gelecek.

Biliyorum, hissediyorum bu olacak. Uzunca bir süredir hissediyordum ama son bir aydır bu hislerim daha da ayyuka çıkmıştı smile. Hani birisini çok özlersiniz, yarın öbürgün yanınıza geleceğini de bilirsiniz ve bir heyecan yaşarsınız ya, işte öyle bir şey..

Bugün de güneş tutulması ve yeni ay olaylarının olduğunu öğrenince tamam dedim.

Tamam, başlıyor artık bir şeyler!

Yaklaştığını hissediyorum, daha meraklı bir şekilde bekliyorum, seyrediyorum bakalım neler olacak.

Umarım siz de vazgeçip, bırakmanız gereken şeylerden, yüklerinizden kurtulur, yeni başlangıçlara kucak açabilirsiniz.

Başka bir yazıda görüşmek üzere, okuyan herkese selamlar, sevgiler smile.

Sosyal Ağlarda Paylaşın

Share on Tumblr

Facebook Yorumları


Yorumlar (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın