Boşladım Sanırım

Çok yakın bir arkadaşınızı ihmal edersiniz, uzun bir süre arayıp sormazsınız ve bu sizin başınıza kakıldığı zaman kendinizi olabildiğince kötü hissedersiniz ya şuan ben de öyle bir psikoloji içerisindeyim :D Sanki aylardır siteyi boşlamışım, hiç ilgilenmemişim gibi hissediyorum.

Bu sıralar wireless şifre kırmak ve güvenlik olaylarına kafayı takmış durumdayım, dolayısıyla günlerim uyan, köpekle ilgilen(yavru bir kangalım var :D), laptop'ı, wireless adaptörünü ve linux backtrack cdsini sırtlan, radyoya git, yayın saatine kadar backtrack ve ubuntu üzerinde şifre kırma olaylarıyla uğraş, sonra 19-21 saatleri arasında radyoda yayınını yap, kalk evine gel, 2-3 bölüm dizi izle ve uyu rutiniyle geçiyor. Doğal olarak siteye vakit kalıyor mu? Hayır..

Tabi olaya teknik olarak bakınca 14 Aralıkta "Elif Şafak - Büyük Aşk, Büyük Nefret" başlıklı konuyu açmışım ama kendim bir ders hazırlamış mıyım? Hayır.. Kendim bir katkıda bulunmuş muyum? Hayır.. En son 8 Aralıkta SQL NEWID() fonksiyonunu anlatmışım sonrasında 1 hafta kadar yan gelip yatmışım :D Sanırım kötü hissetme sebebim budur (: Neyse umuyorum ki yakın zamanda doğru düzgün bir düzen kuracağım ve siteye dolayısıyla sizlere :D gereken özeni göstereceğim :D Sanırım biraz dertleşiyor gibi oldum zira bu satırları yazmak rahatlama etkisi yarattı üzerimde..:D Neyse, yeter bukadar hoşça kalın..

Sosyal Ağlarda Paylaşın

Share on Tumblr

Facebook Yorumları


Yorumlar (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın