GoldenReiki.Net

Öncelikle okuyan herkese selamlar, sevgiler, saygılar (: Bu yazıda sizlere sistemini benim programladığım bir siteyi tanıtacağım yani GoldenReiki.Net'i. Site, isminden de anlaşılacağı üzere ”Reiki“ ile ilgili olduğundan ötürü, kısaca reiki nedir ne değildir bunlara da değineceğim tabiki(belki siteye göz atmak istemeyen fakat neymiş bu reiki diyen kullanıcılar olabilir)..

Öncelikle Reiki Nedir? siteden alıntılar yaparak kısaca anlatayım;

Her canlıda yaşadığı süece onu çevreleyen ve onda dolaşan yaşam enerjisi vardır..
Yaşam enerjisi olarak adlandırdığımız bu enerji tüm kültürlerde farklı kelimelerle yer alır. Çinlilerde "Chi(ki)", Hintlilerde "Prana", Avrupa ya da Amerika'da "Işık, Bio Enerji, Kozmik Enerji", Tasavvufta "Nefes" olarak geçer. Bu yaşam gücü enerjisi, canlılara doğumla birlikte verilmiştir.

Kendinizle birlikte hayata belli bir miktar “ki” getirirsiniz ve günlük yaşantınızda bunu kullanırsınız. Eğer yaşam enerjiniz düşükse veya dolaşımında bir tutukluk varsa hastalıklara daha açık olursunuz. Yeterli enerji dolumu sağlanamıyorsa fiziksel ya da duygusal bitkinlik yaşarsınız, normalden daha öfkeli ve depresif olursunuz. Enerjiniz yüksek olduğunda ve rahatça aktığında; daha az hastalanır ve sağlığınızı uzun süre koruyabilirsiniz. Reiki, daha fazla yaşam enerjisi kullanmanızı sağlayan doğal ve basit bir yöntemdir.

GoldenReiki.Net adresine girerek Reiki, enerji sistemleri, çakralar ve ilgili ilgili bir çok konuda fayfalı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bunlar dışında siteye üye olup, sitede bulunan uyumlamalardan/enerji sistemlerinden istediklerinizi seçerek, eğitimlerini alabilir(inisiyasyon), sizler de kendinizi ve çevrenizi şifalandırmaya başlayabilirsiniz. Deneyimlemenizi tavsiye ediyorum, enteresan sıcaklıklar, soğukluklar v.s. hissedebiliyorsunuz (: tabi karşınızdaki de hissediyor bunları.. Neyse lafı daha fazla uzatmanın anlamı yok, reiki nedir kısaca anlattık, sitenin tanıtımını da yaptık konu kapandı (: Okuyan herkese teşekkürler..

www.goldenreiki.net / www.goldenreiki.org

Sosyal Ağlarda Paylaşın

Share on Tumblr

Facebook Yorumları


Yorumlar (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın